Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Η gps tracker special electronics gps trackers δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1997 και αποτελεί μία από τις πρώτες εταιρείες που έφεραν σε επαφή την ελληνική αγορά με ειδικά ηλεκτρονικά προιόντα. Απαρτίζεται από μια ομάδα ηλεκτρονικών με πολυετή εμπειρία που όμως προσαρμόζονται στις ανάγκες της εποχής δίνοντας βήμα σε νέους συναδέρφους ώστε να αναβαθμίσουν με καινοτόμες ιδέες τον χώρο και να διευκολύνουν τη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.Το άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο που θα βρει κανείς στο χώρο μας παρέχει τη δυνατότητα υψηλής ποιότητας κατασκευών με το ελάχιστο δυνατό κόστος και με σεβασμό στον πελάτη και τις επιθυμίες του.Τα εξατομικευμένα προιόντα ανά πελάτη είναι η ειδικότητά μας! Όσο για τα προϊόντα εισαγωγής gps trackers που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας προέρχονται από εταιρείες χρόνια συνεργάτες μας που κατανοούν το όραμά μας και των οποίων η φιλοσοφία ταυτίζεται με τη δική μας.Για αυτό και η πλειοψηφία των προϊόντων συνοδεύεται από διετή εγγύηση γεγονός που ενισχύει το κύρος και προβάλλει τον υπεύθυνο χαρακτήρα των συνεργαζόμενων εταιρειών gps trackers.Συνέπεια,υπευθυνότητα,ειλικρίνεια ορισμένες από τις αρχές που μας καθορίζουν! Στόχος μας η γνωριμία του ελληνικού κοινού με πρωτοποριακές ιδέες του χώρου της τεχνολογίας στις χαμηλότερες τιμές χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα των προσφερόμενων προιόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για τα προϊόντα όσα και για την ίδια την εταιρεία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Οι συνεργάτες μας θα είναι παραπάνω από χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουν λύνοντας κάθε απορία σας σχετικά με την τεχνολογία των gps trackers και βρίσκοντας το κατάλληλο προϊόν για καθέναν από εσάς!

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία gps trackers καθώς και ΙοΤ Internet of Thinks gps tracking devices.


Κατασκευές gps trackers ειδικά για εσάς πρωσοποποιημένες για κάθε σας ανάγκη.

Στο καταστημά μας, σε ένα χώρο 120 τ.μ. με άνετο parking και ειδική πρόσβαση ΑΜΕΑ μπορείτε να δείτε τα προιόντα μας να σας κάνουμε επίδειξη και βάση των αναγκών σας να σας προτείνουμε την καλύτερη κσι οικονομικότερη λύση για εσάς.


ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:210-6618424

Ευχαριστούμε για την προτιμησή σας,

Η ομάδα των Special Electronics