Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Κοριοί Παρακολούθησης

Μερικές φορές είναι απαραίτητο να εξοπλίζονται οι χώροι σας με συσκευές ακρόασης κοριούς παρακολούθησης. Τα γραφεία, οι αποθήκες αλλά και οι ιδιωτικές κατοικίες σας μπορούν να παρακολουθούνται με κατάλληλη τεχνολογία παρακολούθησης και ειδοποίησης σε περιπτωση παραβίασης και πάντα σε συνδυασμό με ένα σύστημα συναγερμού.Οι λόγοι για αυτό είναι πολλαπλές και συχνά η σύγχρονη τεχνολογία παρακολούθησης χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό είναι ιδιαίτερα γνωστό στις συσκευές ακρόασης GSM. Είτε κρυμμένα σε ένα καθημερινό αντικείμενο είτε έχουν εγκατασταθεί διακριτικά, με μια συσκευή ακρόασης GSM, οι χώροι σας μπορούν να παρακολουθούνται πολύ καλά και πάνω από όλα διακριτικά έτσι ώστε οι διαρρήκτες ή άτομα που δεν έχουν από εσάς εξουσιοδότηση να βρίσκονται στο χώρο σας και αισθάνονται ότι δεν υπάρχει σύστημα παρακολούθησης και έτσι να βρίσκονται προ εκπλήξεως 'οταν έρθουν αντιμέτωποι με τις δημόσιες αρχές που εσείς καλέσατε αφού έχετε λάβει με τα συστήματα που τοποθετήσατε γνώση τις παραβίασης. . Οι ισχυρές μπαταρίες και τα υλικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη παρακολούθηση και επιτήρηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ. Η SPECIAL ELECTRONICS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.