Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Καταγραφικά Ήχου

Οι συσκευές καταγραφής ήχου και εικόνας εγγραφής πρέπει να είναι κάτι παραπάνω από: μικρές και δυνατές. Εδώ θα βρείτε συσκευές που έχουν ήδη αποδειχθεί στην καθημερινή ζωή λόγω της τεχνολογίας και της διακριτικής τους ευχέρειας. Ανεξάρτητα από το πεδίο εφαρμογής, αυτές οι συσκευές εγγραφής υπόσχονται πολύ καλή ποιότητα εγγραφής και αξιολόγηση δεδομένων. Η ευκολία χρήσης συχνά διευκολύνει τη χρήση και την τοποθέτηση των συσκευών. Η καλύτερη ποιότητα ήχου εξασφαλίζει καλά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το πού τοποθετείτε τη συσκευή εγγραφής.
Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε διακριτικά ένα δωμάτιο ή μια περιοχή, τότε η χρήση μιας συσκευής εγγραφής προσφέρετε. Κρυφά, η επιλεγμένη συσκευή μπορεί να εγγράψει όλους τους ήχους μέσα στο δωμάτιο ή στο σπίτι σας το εξοχικό σας για παρατεταμένες χρονικές περιόδους. Οι εγγραφές υψηλής ποιότητας μπορούν αργότερα να αξιολογούνται εύκολα στον υπολογιστή. Χάρη στον εξοπλισμό με μπαταρίες υψηλής ποιότητας, οι συσκευές εγγραφής που προσφέρονται έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι σε μεγάλο βαθμό κατάλληλες για μακροχρόνια παρακολούθηση. Σε περίπτωση που η μπαταρία είναι άδεια, μπορεί να επαναφορτιστεί εύκολα και γρήγορα από όλες τις συσκευές.Οι συσκευές καταγραφής ήχου έχουνε εφαρμογή σε συνέδρια συνεντεύξεις μουσικά μαθήματα,σημειώσεις και ασφάλεια της ακίνητης περιουσία σας σε περιπτώσεις παραβίασης αυτής.

Τα καταγραφικά ήχου και εικόνας που θα προμηθευτείτε από εμάς δεν έχουν καμία σχέση με τα κοινά καταγραφικά ήχου του εμπορίου λόγω τις παρατεταμένης διάρκειας εγγραφής καθώς και την ποιότητα εγγραφής σε συνδυασμό με το μικρό μέγεθος.

Καταγραφικά ήχου άψογης λειτουργίας με αυτονομία καταγραφής βάση τών αναγκών σας. Ειδικές κατασκευές με εξειδικευμένα μικρόφωνα για λειτουργία διαχωρισμού θορύβων. Οικονομικές λύσεις για ιδιώτες καθώς και επαγγελματίες.

Ειδικό τμήμα κατασκευών για επαγγελματίες

Ειδικό τμήμα κατασκευών μικροηλεκτρονικής νέων τεχνολογιών για Κρατικές υπηρεσίες.